Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

Marketing en communicatie

marketing en communicatie, Hein Meijer, brainy.nl, Stein, Website beheer, Website bouw, Website hosting, ICT ondersteuningHoe benut u het reclamebudget optimaal, hoe haalt u het maximale uit een campagne of advertentie? Het zijn vaak kleine aandachtspunten die over het hoofd gezien worden. Elke promotie vraagt zijn eigen aanpak.

Contentmarketing is het maken en verspreiden van waardevolle en relevante productinformatie om uw doelgroep aan te trekken en te behouden met het doel een winstgevende klantrelatie te realiseren. Contentmarketing betekent niet het direct verkopen van uw dienst of product, maar is juist het bouwen van een vertrouwensband met uw toekomstige en bestaande klanten. 

Contentmarketing is het duurzaam informeren van uw huidige en toekomstige klanten. Dat levert op de langere termijn meer betrouwbare en terugkerende klanten op.

U moet uw bedrijf tegenwoordig via meerdere kanalen optimaal profileren en uw klanten laten zien dat u meer doet dan alleen het verkopen van uw product en dienst. U wilt laten zien dat u ook aan informatievoorziening doet zodat een dienst en product vetrouwen uitstraalt. Dat doet u onder andere door het verspreiden van waardevolle content, waarin uw verhaal wordt verteld. Uw klanten moeten zich al vóórdat ze de dienst of het product gekocht hebben verbonden voelen aan uw bedrijf. 

Daag mij gerust eens uit!